Няма мърдане: Бойко Борисов влиза в затвора за 30 години!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

То е във връзка със скандалните снимки от спалнята му, които излязоха наяве през месец юни. Тогава се видя, че в чекмеджето на премиера има поне половин милион евро и злато в кюлчета.

Разследването на снимките тече по две направления. Едното се провежда от Разузнавателната служба към Европейския съюз, а другото от Британската разузнавателна служба. И ако при първото има съмнение, че ще бъде обективно, предвид приятелството на Борисов с Ангела Меркел, то второто се очаква да бъде напълно безпристрастно, тъй като Великобритания вече не е част от ЕС.

Разследванията в Европа стартираха чак сега, понеже давността България да предприеме нещо по случая изтече. Румен Петков от БСП внесе искане за разследване до НС, но то така и не се осъществи в територията на страната ни, тъй като главният прокурор Иван Гешев не предприе нужните мерки. Ето защо разследването се пренесе в Западна Европа, понеже Петков изрично настоява случаят да бъде разрешен, пише Alarmanews.com.

При разследването ще се вземе предвид и експертизата на аудизаписа, която бе направена в САЩ по настояване на Елена Йончева. Става въпрос за аудиозаписа, в който Борисов нарича Цвета Караянчева „проста кърдалийска п….“.

boyko-borisov_600x400 (3)
Бойко Борисов отива в затвора

В британската преса се споменава, че Бойко Борисов няма как да докаже произхода на парите в чекмеджето, тъй като заплатата му не позволява да има такава сума в наличност. Което значи, че го грози затвор от 15 до 30 години.

Влизането в затвора няма да бъде нещо ново за Бойко Борисов. През 1990 г. той е лежал в чешки затвор в продължение на 8 месеца заради кражби на автомобили. По искане на Андрей Луканов обаче е върнат в България, където уж трябва да доизлежи присъдата си, но случаят е потулен и Борисов излиза на свобода.


Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар