Няма оттърване! Хекимян ще води “Сървайвър”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Хекимян ще води “Сървайвър”?

Най-спряганото име за водещ на „Сървайвър“ е това на Антон Хекимян, който от няколко месеца е с нова длъжност – директор новини и актуални предавания, твърди „Блиц“. От медията се чудят как би съчетавал воденето на такова предаване, което се снима извън пределите на страната, с директорските си задължения, но засега от bTV не искат да поверят продукцията на друг.

Hotnews.bg припомня, че от няколко дни в телевизията има нов шеф, а усилено се спекулира, че арменецът ще напусне мястото, която зае от Венелин Петков.

Като водещ на „Сървайвър“ той ще може да се оттегли достойно от директорското място, пък и ще се показва често в ефир и зрителите няма да го забравят.

В понеделник Господин Йовчев, директор „Правни и бизнес отношения“ и изпълнителен директор, зае поста главен оперативен директор на bTV Media Group. С неговото идване се очакват промени, които могат да засегнах и Хекимян, който да отлети за Доминикана, за да снима “Сървайвър”.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Няма оттърване! Хекимян ще води “Сървайвър”

  • Ще си го правят с Хекимян СървайвЪра и ще си го гледат само те…………….., ТАКА както ОРЛИН Горанов си води предаване, гледа си го, изтичат отвсякъде…..с една дума – Специалист по всичко, БАШМАЙСТОРИ….

Вашият коментар