Няма такава наглост!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дедо Цар в мемоарите си бил написал, че той /Неговото Величество/ щял да ни оправи за 800 дни, ама се бил заблудил, че сме честни и работливи. Явно според него това, че оправи само себе си за 800 дни, но не и нас, се дължи, че сме нечестни и мързеливи. Ние пък тогава се заблудихме /е, аз не, ама много от същите, които сега вЕрват на други спасители/, че е образован, знае какво прави и има добри намерения. Явно заблудата е била взаимна. Също като в брак, в който взаимното разочарование е още след първата брачна нощ….

Но пък се чудя каква наглост трябва да имаш да дойдеш в държава, в която дядо ти е направил национална катастрофа и нагло да си прибереш всички имоти, които принципно са на българската държава. Че даже и връх Мусала. За какво ти е Мусала, бе, Величество алчно?!! От друга страна, може пък и да го заложи в някое казино, ще изглежда апетитно и ексцентрично.

И се замислям, че трябваше да се приеме закон и повече тия „аристократи“, които не са били и никога няма да бъдат българи, да не се допускат в границите на България. Защото са като чума. Царчето, след като видя, че няма да се върне на трона, ни пробута телохранителя си за премиер, а сега се опитва отново да дърпа конците на управлението. Че и ни плюе, след като ни докара дотук.
Най-добре да връща имотите и да бЕга, че ми писна от разни измамници с титли, които идват в България да ни се правят на интересни и да ни ограбват. Монархията е добра в държави, в които имат собствена аристокрация. А в България нямаме и няма смисъл да си внасяме отвън. Достатъчно измамници имаме и без синя кръв!

Така, че Величеството да си наляга парцалите, за да не изхвърчи за втори път оттук. И да не обижда българите, че да не започнем да си припомняме за неговата рода!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар