Няма хлабаво! САЩ не е като България! Адвокатите за 1 ден отнеха лиценза на Кобрата за Калифорния!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Състезателният лиценз на българската боксова звезда Кубрат Пулев в Калифорния към момента е прекратен, съобщава Нова телевизия.

Причината за крайната мярка е делото, което заведе репортера Джени Суши срещу него за посегателство заради внезапната целувка.

Кобрата целуна репортерката на Vegas Sports Daily по време не интервю след трудната му победа над Богдан Дину в Калифорния.

Първоначално Джени Суши сама качи видеото от целувката в профила си в една от социалните мрежи. Впоследствие го свали.
Интересите на Джени Суши защитава 77-годишната Глория Олред. Тя  е една от лидерките на движението за равноправие на жените в САЩ. Олред има богат опит в областта, като от години се занимава с дела за защита правата на жените.
Боксьорът ни е останал без състезателен лиценз за щата Калифорния, а се очакват и нови последствия за него в тази насока.
Спортната комисия е преценила, че за момента правата на българина трябва да бъдат отнети, заради целувката, която той си позволи по време на интервюто си с репортерката Джени Суши.
“Щатската спортна комисия на Калифорния е ангажирана в одобряването на събитията където хората от всеки пол се уважават като състезатели, репортери и фенове. Ние приемаме този инцидент много сериозно. Във вторник Пулев беше уведомен, че преди да може отново да получи лиценз да се бие в Калифорния ще трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че той се съобразява с този принцип на респект”, се казва в изявлението на комисията.
Кобрата няма право да провежда мачове в американския щат, а следващото заседание на комисията е на 14 май.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар