Н. Недялков, Pik.bg: Махнете тоя измислен Вазов от учебниците, там трябва да е Борисов заради успехите му

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Слугата на ГЕРБ Недялко Недялков (по – познат като Недодялко), който атакува кой ли не противник на Бойко Борисов срещу пари в гнусния си сайт за фалшиви новини Pik.bg, се включи и в дискусия за турското робство и патриотизма.

Това стана на конференция на ГЕРБ в Симитли, където платени клакьори като Недялко срещу 30 лева трябваше да казват колко добро е мутроуправлението на мафията и прочие гнусни лъжи

Пред участниците, Недялкова каза следното:

“Българите много обичаме турците, ценим всичко, което сте направили за нас. Всеки мислещ и начетен българин знае, че турско робство не е имало, а съвместната ни държава е била една от най-успешните историята. Има още патриотарство, но активните – будните, младите и интелигентните, мислим съвсем различно”.

След това главният редактор на официалният сайт на ГЕРБ-Pik.bg продължи: “Ще предложа на министъра на културата да започне разбиване на култа към личността на Иван Вазов. Неговите творби твърде много манипулират. И нямат никакво приложение днес.

По-правилно е да се заменят с информация за нашият лидер Бойко Борисов. Битката с комунизма, и за налагане на атлантическите ценности, е по-важна от “бръщолевенията” на Вазов…”

и продължи:

“Илюзиите на историята са най-опасното нещо днес. Разделят ни с исторически приятели като турците и създават лъжовен образ на истинските ни врагове – от типа на Русия, чиято единствена цел винаги е била да ни заличи” – категоричен бе Недялков.

Източник: Пресцентър на ПП ГЕРБ

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар