Н.П.Мустафата тези дни се развихри. Привиква и се натриса на български политици

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Н.П.Мустафата тези дни се развихри. Привиква и се натриса на български политици и се меси толкова нагло и агресивно в българската външна и вътрешна политика, че става очеизвадно дори за психодесните, че сме краварска колония, в която българските политици просто са на щат към Вашингтон!

Как си позволява тая да ни дава тон каква политика да водим, да натиска за проамерикански кабинет и да държи на каишка български държавни служители и политици? Да не си въобразява, че е в някой индиански резерват и може срещу мъниста да си купи България? Че нашите политици са продажни, е ясно на всички. Но българският народ не е тези няколстотин национални предателя!

Вашингтон има четири БЕЗПЛАТНИ военни бази в България. Както винаги казвам – майка си ли търсят тук, не сме ги канили и не ги искаме. Да си ходят на техния континент, тук работа нямат! А за чий ще идват хиляди американски войници в България!?! Да не сме във война? Да не сме окупирана територия!?! Кой ви е разрешил, бе?

Само едно ще кажа на българските политици – ВНИМАВАЙТЕ! Ние гледаме! България ви гледа! И да знаете, че има само една присъда за предателство на Родината!

И аз лично всеки български политик, който допусне Мустафата да му казва какво да прави в българската политика, или й докладва, или се съобразява с нейни разпореждания, ще го смятам за национален предател! И прошка няма да има!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар