Обвиниха шофьорка, ударила нарочно колата на друга жена с думите:

Обвиниха шофьорка, ударила нарочно колата на друга жена с думите: “Ще те смажа!” (видео)

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност млада жена за хулигански действия и закана с убийство при инцидент на пътя в София.

На 23 май около 13:00 часа по обед, на паркинг на на бул. “Симеоновско шосе” в столицата, обвиняемата, докато управлява лек автомобил, марка “Киа”, е извършила непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, съобщават от прокуратурата. При маневра потегляне водачката целенасочено е ускорила скоростта на управлявания от нея автомобил и го насочила директно срещу друга лека кола, марка “Тойота”, управляван от друга жена.

Случката стана популярна в социалните мрежи, където на 24 май беше публикувано видеото от скандалната ситуация. Според свидетели на саморазправата, потърпевшата зад волана на червената “Тойота” е запушила изхода на подземен паркинг в района, заради което повече от час блокираните коли не са могли да мръднат от местата си.

Според останалите шофьори, присъствали на инцидента, водачката не е реагирала на техни предложения да й съдействат и да преместят колата й, за да се отпуши движението. Извършителката на хулиганската проява пък е била именно от онези, които са чакали час другата жена да отпуши движението, и накрая си е изпуснала нервите, разказват водачите в социалната мрежа. Видеото ясно показва, че обвиняемата се засилва и блъска нарочно челно другата кола с черния си джип, след което слиза и отива да се разправя с водачката й.

Младата жена отправя към по-възрастната заканата: “Ще те смажа! Ще те ликвидирам!”, уточняват от държавното обвинение.

Деянието по своето съдържание се отличава с изключителна дързост, тъй като обвиняемата се заканила с убийство на жената, шофирала червената “Тойота”, заявяват още от прокуратурата.

В резултат от действията й, посочената с инициали Х.К. е реализирала пътно-транспортно произшествие, създавайки реална опасност за здравето и живота на водача и останалите участници в движението.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпления по чл. 325 и по чл. 144 от НК. Шофьорката, блъснала нарочно другата кола, не е осъждана. Спрямо нея е взета мярка “гаранция в пари” в размер на 5000 лева.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар