Обезбългаряването е ужасяващо: Най – модерните имена при бебета са Агуая, Амая, Никол

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мода или традиции? За поредна година се питаме кое ще доминира при бебешките имена през 2020 година. Името на човек е най-важното нещо, което той има и което носи цял живот. Казват, че то дори може да предопредели съдбата на носителя му.

Напоследък без да отричаме е все по-модерно дечицата да носят необичайни имена, а традиционните названия като Мария и Иван губят популярността си и са заместени от Агуая (рожбата на рапъра Венци Венц и половинката му Мелани Ширкова), Амая (бебето на Наум Шопов и любимата му Теа) и т.н.

Експерти направиха прогноза на база на миналогодишни статистики кои ще са най-популярните бебешки имена през тази година.

Имена за момчета

Александър от много години е в челните позиции на имената за новородени момчета. Димитър също е сред най-често даваните названия от родителите на синовете им.

Сред челните места през 2020 година се очаква да се появи и името Даниел. Все по-популярни ще стават и имената, вдъхновени от личности от Библията или историята на България – Петър, Симеон, Борис и Калоян.

Имена за момичета

Може и да не ви се вярва, но името София става все по-популярно не само в България, но и в цял свят. То означава “мъдрост”.

Тенденцията при малките красавици е към имена, които звучат красиво – Полина, Анна и Мария. Сред най-често даваните названия на момиченцата ще бъде и набиращото популярност през последните години име Никол, както се казва и наследницата на Николета Лозанова.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар