Общински съветник от ВМРО нарита и преби 87-годишна пенсионерка…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Възрастна жена подаде сигнал в Трето районно управление на столичната полиция срещу общинския съветник от ВМРО Карлос Контрера.

Според жалбата, Контрера е разпилял багажа на жената в метростанция вчера.
Показания в полицията все още не са давани, предава bTV.

87-годишната Дора Николова в момента няма жилище.
Снощи оставя багажа си на стълбите на метростанция и слиза да види колко е часът.

„И аз като се обръщам, и тя като се обръща там летят крака до тавана и хвърчат разни неща, които аз в момента не мога да осъзная какво са, но понеже аз тръгвам там, където съм си оставила багажа и виждам, че това е моя багаж, който се сипе по багажа, който се тъпче”, описва последвалите събития тя.

Случилото се е станало пред очите на свидетели.
По думите им, Контрера се отнася грубо и с тях, и с полицаите, които идват малко по-късно. „Започна да ме влачи тук под мишница, каза ми: „Сега ще видиш кой съм аз!”. И аз му казвам: „Вие какво, полицай ли сте?” Той ми казва: „Аз съм полицай! Сега ще ви покажа!”, разказва Ирина Кръстева.
Дора обяснява, че не познава Карлос Контрера, въпреки че скоро е нощувала в коридoра на сградата на ВМРО. Според ВМРО в Стара Загора не трябва да се строят общински жилища за роми
От пресцентъра на участващата в управлението националистическа партия заявиха, че Контрера няма да коментира, докато не бъде извикан в полицията, за да даде показания. „Да се извини по някакъв начин на жената и да направи нещо за нея. Това е част от българския народ, независимо колко са симпатични и какво е психичното им състояние, никой не знае какво ще стане с нас”, призовава Ирина Кръстева.
Източник: Актуално

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Общински съветник от ВМРО нарита и преби 87-годишна пенсионерка…

Вашият коментар