Объркали Устата с Филип Киркоров в Москва по време на снимки (ВИДЕО) – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Устата е бил объркан на два пъти с Филип Киркоров по време на снимки за клип в Москва, призна пред “Телеграф” самият рапър.

Преди няколко дни той е бил в Москва, където е снимал кадри за новия си актуален клип “Свобода на словото”.

Снимките са били в центъра на града и в метрото. Облечен е атрактивно шарено в типичния си стил. Разправя, че по едно време спира луксозна кола и го питат: “Вие Филип Киркоров ли сте?”. Устата отговаря: “Не, аз съм от България”. “Е да, де”! – отвръща другият. После още веднъж му искали автограф, бъркайки го със звездата от северната страна.

Брюксел

За снимките Иван Динев и приятелката му Дора Радева са били първо в Брюксел. “Там е по-лесно и евтино да се стигне, отколкото до Бургас”, казва Устата. А след това с перипетии и прекачвания стигнали до Москва.

“Отидох с притеснение как ще реализирам снимките, но се оказа, че е излишно по всички направления”, отсича рапърът. Той допълва за парчето си: “Саркастично е и към комунизма, и демокрацията. Я излез и кажи в Холандия, в който и да е град, че има само два пола на земята, да видиш какво ще се случи”. В Москва много го изненадало, че когато и да влязат в метрото, мъжете винаги стават на приятелката му, пък тя е едва 40-годишна. И постоянно имало реклама как децата, ако се изгубят, да стигат до специални места, наречени “Чебурашка. Точка”, където се появяват служители, помагат и чакат да дойдат родителите на хлапето.

Гняв

Устата казва: “Тази песен не е за Русия или за Брюксел, а е за България. През тия 1300 години, който ни хване, и все ни е пре…л. Казвам в текста “международните ни сутеньори” – има игра на думи с “партньори”, нарочна е.” Признава си, че за пръв път използва нецензурна дума в творчеството си. “В най-гледаните клипове в Ютуб в текстовете на съвременните БГ музиканти и рапъри се рекламират наркотици, дори с цензурни думи. Бях правил дует с рапър, но като чух нецензурни думи, отказах. Тук за пръв път си го позволявам. Сега ще има подмятания, че това е платено и т.н. Но смятай колко трябва да ме ядосат, че да ги мразя безплатно”, рече Устата.

 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар