Обърнаха коли и потрошиха прозорците на къщата, в която загина 8-годишният Томи

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Напрежение и саморазправа вдигна на крак полицията в Мездра, след като близки на почерненото семейство на 8-годишния Томи атакува колите и къщата на фамилията на заподозрения за смъртта му мъж, съобщиха bTV и местният сайт “БулНюз”.


Иван Гешев и Ивайло Иванов с извънредна визита в Мездра заради убитото дете

Около 50 души са нападнали дома на 38-годишния мъж, като са потрошили всички прозорци и след това са изпочупили и обърнали лек автомобил и джип, които са собственост на фамилията. По това време съпругата на задържания е била при него на свиждане, а в къщата са били двете й деца с жена, която се е грижела за тях.

Денонощната охрана, която бе поставена пред къщата след смъртта на 8-годишния внук на бившия депутат от БСП и лидер на партия “Рома”, е попречила на нападателите да влязат в къщата.

Под тревога е вдигнат целият наличен състав на районното управление в Мездра, като сериозно подкрепление е пристигнало и от Враца. В момента целия район е блокиран и не се допускат външни лица.

Нападението се случва часове, след като главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов пристигнаха изненадващо в Мездра и проведоха среща с обвинители и полицейски шефове във връзка с разследването на смъртта на второкласника.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар