Ограничават движението в столицата на Коледа – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Навръх Коледа в центъра на София ще бъде въведена организация на движението. Зоните за платено паркиране не работят, съобщава БГНЕС.

Във връзка с отслужване на празничното богослужение в катедралния храм “Св. Александър Невски”, организацията на движението около храма започва да действа от 06.00 часа сутринта.

До приключване на богослужението се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, както следва: на паркингите на пл. “Св. Ал. Невски”; на ул. “Оборище” между ул. “Г.С.Раковски” и бул. “Васил Левски”; на ул. “Дунав” между ул. “Московска” и пл. “Св. Ал. Невски”; на ул. “11-ти август” между ул. “Московска” и пл. “Св. Ал. Невски”.

От 07.00 часа се забранява влизането на пътни превозни средства, само по преценка на отдел “Пътна полиция” при СДВР, както следва: по ул. “Оборище” между ул. “Г.С.Раковски” и бул. “Васил Левски”; по ул. “15-ти ноември” между бул. “Цар Освободител” и пл. “Св. Ал.Невски”.

Във връзка с провеждането на инициативата Българската коледа в Народен театър “Иван Вазов” от 12.00 часа до приключване на мероприятието се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на гостите на благотворителния концерт, както следва: на ул. “Иван Вазов” между ул. “Георги Бенковски” и ул. “Кузман Шапкарев”; на ул. “Славянска” между ул. “Дякон Игнатий” и ул. “Георги Бенковски”; на ул. “Георги Бенковски” между ул. “Иван Вазов” и ул. “Славянска”.

От 19.00 часа до приключване на мероприятието се забранява влизането на пътни превозни средства, само по преценка на отдел “Пътна полиция” при СДВР, както следва: по ул. “Иван Вазов” между ул. “Георги Бенковски” и ул. “Кузман Шапкарев”; по ул. “Славянска” между ул. “Дякон Игнатий” и ул. “Георги Бенковски”; по ул. “Георги Бенковски” между ул. “Иван Вазов” и ул. “Славянска”.

Началото на събитието в Народния театър е от 20.00 часа и на него ще присъства президентът Радев.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар