Ограничават движението на камиони по част от АМ “Тракия” в петък и събота – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Движението на тежкотоварни автомобили над 12 т., в участъка от 5-ия до 23-ия км на автомагистрала “Тракия” в посока Бургас, ще бъде ограничавано в петък и събота за няколко часа за улеснение на трафика. Това съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура” .

Временната организация на движението ще е в сила в петък между 12:00 и 20:00 часа и в събота – от 8:00 до 14:00 часа, и се налага заради очаквания интензивен трафик за почивните дни за Гергьовден.В момента движението по мостовото съоръжение при 20-ия км в посока Бургас се осъществява само в изпреварващата лента. Съоръжението се нуждае от авариен ремонт и трафикът е ограничен в активната и аварийната лента за извършването на подготвителни работи за предстоящ ремонт на пътната плоча на селскостопанския подлез при 20-ия км на автомагистралата.


За тежкотоварния трафик е осигурен обходен маршрут по пътя София – Пловдив. Моторните превозни средства над 12 тона ще се отбиват при 5-ия км в посока Бургас на АМ “Тракия” по пътната връзка с първокласния път и ще се връщат на магистралата през пътен възел “Вакарел” – при 23-им км на АМ “Тракия”.

Движението на камиони в участъка от 5-ия до 23-ия км на магистралата беше ограничено за няколко часа и миналата седмица.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар