Банка

Огромен скандал: Израелските тайни служби в доклад: Бойко Борисов има лични тайни сметки в банка “Хипоалим” сметките са с биометрични данни!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Израелските тайни служби в доклад до техните колеги от USA са разкрили една от тайните които Борисов се опитва да прикрива от години и дори преди време обясняваше в медиите, че ще съди всеки, който твърди, тези неща. В доклада на израелските тайни служби пише буквално следното:

 

“Бойко Борисов крие стотици милиони долари в клон на израелската банка “ХИПОАЛИМ – Hapoalim” с централа в Тел Авив в клона и в Ливан. Според информацията, банковата сметка на Борисов е с неговите биометрични данни, което ясно доказва, че той лично се занимава с това да вкарва и изкарва пари от нея.

Сумата която Борисов е скрил в клона на “Hapoalim” в Ливан Бейрут е няколко стотин милиона долара, пари които не са с доказан произход, но пък за сметка на това парите в сметката се увеличават през няколко месеца.

Според израелските тайни служби Борисов се явява и скритият собственик на курортен компелкс в Йордания с размерите на Слънчев Бряг на брега на Червено Море!”

Информацията за това какво е имотното състояние и къде са банковите сметки на Бойко Борисов в чужбина е предадена от Израел на USA службите по повод разследване на българския олигарх Кирил Домусчиев, които от няколко месеца се разследват за търговия на наркотици както в Арабският свят, така и в Съединените Американски Щати.

Очаквайте подробности.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар