ОГРОМЕН СКАНДАЛ! Порожанов излъга Борисов и хората! Не уволни Георги Праматаров, въпреки нареждането на премиера!

Бойко Борисов, Румен Порожанов
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

18 юли т.г., Бойко Борисов: „След проведена среща с министър Румен Порожанов и с представители на протестиращите животновъди освободих от длъжност заместник-министъра на земеделието, храните и горите Цветан Димитров.

Разпоредих на министър Порожанов да освободи директора на дирекция „Животновъдство“ Златка Възелова, директора на Дирекция „Директни плащания и идентификация на земеделските парцели“ Георги Праматаров, както и съветника си Бойко Синапов.“

19 юли т.г., АФЕРА: Единствена АФЕРА ще ви информира, че земеделският министър Румен Порожанов е отказал да освободи от поста си лицето Георги Праматаров!

И на практика е отказал да изпълни разпореждането на шефа си – министър – председателят.

Единствен от по горе изброените, на които освобождаването поиска Борисов, като така и не разбрахме поради каква причина те имат общо с главозамайващия скандал с „чумата“, именно Георги Праматаров тихомълком не е уволнен от Порожанов, защото земеделския министър е отказал да подпише освобождаването му.

Забележете точно каква дирекция оглавява Праматаров – „Директни плащания…“.

Забележете и още нещо! – вместо директно да бъде уволнен самият Порожанов, защо Порожанов си позволява да не изпълни заповед на премиера.

Ами откъде минават огромните кинти? През … Порожанов.

Очевадно му е супер мил Порожанов на Борисов, както му е драг по същата причина и Московски. Толкова, че днес Порожанов направо, както биха казали в село Шарково, се изплю в сурата на Борисов, отказвайки да освободи Праматаров.

Afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар