Окончателно! Америка реши: Борисов пада на 4 април и отива на съд!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Причината за края на ГЕРБ се корени в инициативата „Три морета“. Чрез нея от Америка ще разделят Западна Европа (Германия и Франция) от евтините руски енергоресурси и китайските инвестиции.

Тъй като Бойко Борисов е креатура на Ангела Меркел и в момента е срещу „Три морета“, той ще трябва да си отиде от властта и да го замени някой, който няма да слуша немците, а само и единствено американците.

Допреди няколко месеца България се управляваше от САЩ чрез ЕС. От Нова година насам обаче „янките“ взеха собственоръчно управлението у нас и вече сами „колят“ и „бесят“. Затова от зад Океана са решили да подменят управлението на България така, че да не им се меси никой друг.

Това ще се случи на 4 април, когато ГЕРБ пак ще спечели най-много гласове, но няма да може да се коалира с никого. И причината не е, че останалите партии са много честни, а просто така им е заповядано отвън.

Skandalno.net разкрива, че Борисов ще вземе около 30% на изборите, което ще му вкара 80 депутати в парламента. БСП ще е на второ място с около 75 депутати. ДПС и „Има такъв народ“ ще се задоволят с по 30 депутати, „Демократична България“ с 20, а „Изправи се.БГ“  и ВМРО с по 12-13.

Правителство на ГЕРБ обаче няма да има. Мандата ще го вземе БСП, която ще се коалира с други партии, не е изключено с всички гореспоменати.

САЩ са можели да свалят Борисов още през лятото, когато бяха протестите, но са нямали готови алтернативи. Въпреки че БСП е социалистическа партия, от Америка нямат против тя да застане начело на България, стига да не управлява самостоятелно.

Най-лошото обаче за Бойко Борисов е друго. След като падне от власт, изоставен от САЩ и без чадъра на държавата ни, срещу него ще започне съдебно преследване. Ще му бъде потърсена отговорност – на него и всички около него, не само за чекмеджето в спалнята му, но и за много други съмнителни сделки, които ще се разследват.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар