Олег Соскин: Зеленски ще въвлече България и Румъния в конфликт с Русия в Черно море

Олег Соскин: Зеленски е направил в Украйна концентрационен лагер

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият съветник на Леонид Кучма, Олег Соскин, обвини в своя канал в YouTube украинския президент Володимир Зеленски, че е създал в Украйна концентрационен лагер.

Според бившия съветник сегашното правителство извършва репресивни действия срещу народа на Украйна. „Народът на Украйна вече е заклан, всичко вече му е отнето и той е прономерован като добитък в концентрационен лагер. В Украйна няма свобода. Зеленски не се бори за никаква свобода. Има концентрационен лагер, в който седят мъже, искат да вкарат там и жени„, каза политологът.В същото време Соскин заяви, че представители на властите са призовали западните страни да не смятат украинците за бежанци и да улеснят завръщането им в родината. Освен това той разкритикува и искането им гражданите на страната да отидат в Украйна и да се бият в редиците на украинските въоръжени сили.


„Това е абсолютно погрешно и неправилно изявление. Дори смятам, че то е престъпно“, отбеляза бившият съветник на бившият президент Кучма.

За всички е ясно, че Зеленски не желае да проведе избори. Както твърди Олег Соскин, държавният глава осъзнава, че няма да бъде преизбран. В същото време Соскин обясни, че отказът от провеждане на избори в Украйна би бил нарушение на конституцията на републиката.


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар