Арестович

Олексий Арестович, главният пропагандист на укронацисткия режим подаде оставка от длъжност, на която не е назначаван никога

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Олексий Арестович, главният пропагандист на укронацисткия режим подаде оставка от длъжност, на която не е назначаван никога. До вчера тихо и мазно разказваше за победите над тъпите москали, сега изведнъж обяви контра на всичко коз. Два пъти връщах видеото – верно, той е.

Не трябвало да се забранява руския език, не било правилно да се тормозят рускоговорящите и православните, победите на фронта не били баш победи, а малко напротив.

Викам си тоя или смени белото с нещо по – турбо, или Путин го вербува, или на фронта е пълен кирдик. А после гледам жена му, разправя какъв добър президент става от Люся.

А стига бе, по – добър от сегашния? Нема начин! Но като поразмислих, що па не? Сегашният президент дойде до гуша на цел свет, а и доста се износи. Некакво зелено, брадато и мърляво човече обикаля и повтаря: малко давате, малко давате, а земляците му пътуват из Европа със супер автомобили и въртят могъщи купони в Куршевел. В същото време охолните преди европейци мръзнат и затягат коланите.
Льоша също е актьор и джендър флуиден, познато лице и много човек на британците. И Залужни е добра кандидатура, популярен и уважаван човек и поне видимо не прилича на наркоман. Само не знам стария ще го пенсионират ли, или ще го бракуват. Смятам, че от един мъртъв герой ще имат по – голяма полза, отколкото от един мрънкащ навлек, но кой съм аз да давам акъл.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар