Олимпийска шампионка посрещна Радев и Йотова

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шампионката по карате на олимпиадата в Токио Ивет Горанова посрещна президента Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова в гр. Левски. Тя подари на президентската двойка своя тениска от олимпиадата и им пожела много успехи и победа на още на първи тур.

„Гласуването е важно за такъв критичен за страната ни момент, защото е нужно да имаме силна и независима президентска институция, която да отстоява вашите интереси. Този път трябва да има справедливост и възмездие за България! Не го ли направим, означава всички следващи управляващи да ги поканим да крадат на воля. Да използват публичните средства за лично облагодетелстване и да го правят спокойно, защото ще знаят, че няма да бъдат наказани. Така България не може да продължава развитието си напред“.
Това заяви президентът Румен Радев в Левски. Той посочи, че през последните дни се прави всичко възможно да изплашат, да разколебаят хората да гласуват, да дискредитират изборите, защото ги е страх. „Страх ги е, че дори с този ресурс, с който разполагат да станат първи в парламента, те повече няма да могат да управляват. Страх ги е и вие ни показвате с вашата подкрепа, че няма да имат шанс да превземат и президентската институция. Затова техните усилия ще останат безплодни“, каза още Радев. Той подчерта, че е важно в неделя масово и отговорно хората да излязат да гласуват. „Ние сме тук с г-жа Йотова, за да ви кажем, че както досега, няма да ви предадем. Съдбата е в нашите ръце. Зависи ние колко ще бъдем мобилизирани, колко вярваме и колко единна ще бъде нашата воля. И да продължаваме напред с чувство за дълг и отговорност пред родината и бъдещето на нашите деца. С вас сме!“, категоричен е президентът.

„Не позволявайте да ви превърнат отново в поданици. Поданикът чака някой да му подаде, а гражданинът дава своето доверие на управлението и може бързо да си го вземе обратно, ако не са оправдани надеждите му“, се обърна Илияна Йотова към хората в Левски. Тя е убедена, че битката за България продължава и със загубеното за страната ни десетилетие на Борисов е приключено.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар