Омръзна ми от комедийните пиар спектакли на Борисов и Гешев!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Политическият елит в България е не само силно корумпиран, но и компрометиран. Всеки е държан с компромати – срамни сделки, снимки, записи, видеа.

Сега омазаните използват прокуратурата, която също е част от тресавището, за очерняне на президента Радев. Видите ли, в Президентството не е по-различно, искат да ни внушат самозванците. Прокуратурата разпитвала премиера Борисов за разни чатове. И какво от това?! Българските граждани не се интересуват от чатовете с Бобоков, а от тези с Божков, защото Божков заяви, че е рекетиран да предаде и е предал подкуп в размер на 67 млн. лв. на Горанов и Борисов. Гражданите искат да знаят как един държавен служител на заплата има в шкафчето си милиони евро и кюлчета злато.

И те ли са от рекет, подкупи, отчисления по обществени поръчки? Какво се случва с „Осемте джуджета“, защо злато и пари изчезват от Специализираната прокуратура? Защо Пепи Еврото не е арестуван? Още ли му и шофер братът на министъра на МВР Младен Маринов? И ей такива едни неща. И още нещо: „сготвени“ ли са служителите на ГДБОП с подкуп, защото арестуваха половин тон кокаин в Студентски град? Чия собственост е мерцедесът, в който е заловена част от стоката? Защо тези факти и обстоятелства се затаяват от държавното обвинение? А други широко се огласяват с разпечатки и СРС-та! Омръзна ми от комедийните пиар спектакли на Борисов и Гешев! Техните персонажи идеално биха се вписали в самодейна трупа на селски читалищен театър. Пък и нали селОто им е слабост?! Стоян Тончев

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар