Опашки от хора се вият пред магазините в търговските центрове – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Опашки от хора се вият пред магазините в търговските центрове още от сутринта. Очевидци споделят снимки в социалните мрежи.

Припомняме, че една от причините да се отворят търговските центрове е, че площта там е по-голяма и има възможност за дистанция между посетителите.

Големите търговски центрове отварят отново врати, след като почти два месеца бяха затворени. Посещенията в тях обаче ще се случват при стриктно спазване на противоепидемичните мерки. 

Работното време ще е намалено – от 10 сутринта до 21 вечерта. На всеки час трябва да се прави щателна дезинфекция. Магазините ще работят с намален капацитет, а малолетни и непълнолетни ще се допускат само с придружител.

Заедно с моловете отварят фитнесите и залите за тренировки. Условието при тях е да работят с до 50% от капацитета си. Въведени са и строги мерки за борба с вируса. Още с влизането всеки клиент трябва дa дезинфекцира ръцете си и да постави калцуни на обувките. Лична хавлиена кърпа е необходимо да бъде поставена  върху всеки уред, който се използва

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар