Операция “Коце вън”…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дойде моментът да обясня поведението си в последния месец. Накратко, то е обяснено в заглавието на този текст. Всичките ми действия в този период, бяха продиктувани от една единствена цел – да се остави “Възраждане” извън парламента. Тази цел е изпълнена.

 

Вероятно знаете, че аз се страхувам от Костадин Костадинов. Лично, физически. Това е мотивацията ми. Изобщо не ми дреме нито за Патриотите на Каракачанов, нито за Жан Виденов, нито за Марешки, Симеонов и всеки останал подобен.

Основно се страхувам от Костадинов, защото му бях съмишленик, а после го изоставих, и работя срещу това, което прави. А Костадинов е психо, от типа на Хитлер, Саддам, Пот и пр. Всъщност е доста далеч от Сталин, който му е кумир. Но с Фюрера е доста близо. И ако такъв човек вземе властта, много скоро следва саморазправа с всички, които са били против него. Ще има “Нощ на дългите ножове” у нас, а аз ще съм един от първите съсечени. Той е паметлив и отмъстителен.

Затова аз се страхувам, и единственият ми шанс, е да се боря той да НЕ се издигне.

Така стигнахме до операция “Коце вън”, която реализирах на тези избори.

Но преди да стигнем до нея, да припомня погрешната операция на предните. Тогава с Атанас Калев – създател на закритата от ГЕРБ група “Национален протест срещу безобразията в България”, опитахме да отворим очите на избирателите. Извадихме съвсем конкретни факти за корумпираност и порочност на Костадинов, стигащи до доказан фиктивен развод с жена му, за да крие имоти на нейно име.

Но резултатът от тези 100% ДОКАЗАНИ факти беше обратен. Вместо народът да прогледне, той се мотивира за гласува повече. Защото Вождът беше “нападнат” от някакви хора, дето му искат злото, и искат да съсипят България (аз – авторът на “Задругата”, искам да съсипя България). Но това е моделът на диктаторите. Те внушават собствена незаменимост, и всички останали стават врагове на нацията. Така и нашата 100% честна негативна кампания с Калев, постигна обратното. Коцето от 1,6%, които му даваха социлозите, качи на 2,4%. Благодарение на Истината, че е струва по-малко от кофата ви за боклук.

На тези избори обаче, аз категорично отказах да участвам в нова очерняща кампания. Макар че нови и ДОКАЗАНИ факти не липсват. Но аз лично отказах да участвам в подобно правене на реклама на “Възраждане”. Не съм отправял никакви значими коментари към тях, мълчах си.

Концепцията обаче беше различна, и далеч по-разумна. Няма да помпам Коцето като го превръщам в жертва. Вместо това ще му източа “изборния резервоар”.

Това се случи с 2 основни усилия.

Едното беше да се насърчат Патриотите на Каракачанов, които делят общ електорат с тях. Аз не агитирах за Каракачанов, а агитирах за това избиратели да не идат при Коцето. Изсмукването на патриотичния електорат към нова партия е вече изпитан процес, и работи. Логично е ако едни Патриоти се компрометират, да се появи нов кандидат. Но за мен – в личен план, въпрос на оцеляване, е този кандидат да не бъде Костадин Костадинов.

Така се роди скандалната, и навлякла ми и много атаки, концепция “да гласуваме за Патриотите на Каракачанов, като “най-малкото зло”…

Втората половина от концепцията беше един друг резервоар – ортодоксалните русофили, антиевропейци, анти-натовци и пр. “Възраждане” по естествен начин акумулираше тези гласове.

Вероятно бих подкрепил “Възраждане на Отечеството” на Н.Малинов. Но идеално ми дойде появата на Жан Виденов. Много по-ефективен е.

Така втора част от моята пропаганда беше в подкрепа на Жан Виденов. Не ме интересува колко ще вземе, и ще влезе ли. Интересува ме да вземе от “Възраждане”, за да помогне да се свалят под 4%.

Както изглежда, тази двупосочна стратегия се оказа успешна. Битката “Коце Вън” засега дава доста ясен резултат. Коцето няма да влезе, и ще е за малко…

Извинявам се на всички, които ядосах. Надявам се да бъда разбран – шубето е голям страх, спасявам кожицата от някой “дълъг нож”… Ако не ми вярвате, прочетете историята. Аз съм я чел, и това ме прави предпазлив…

Разбира се, не значи, че съм победил “Възраждане”. Едва ли един единствен човек би могъл да спре Хитлер тогава. Но със сигурност, постигнах доста, струва ми се… Засега опасността е отложена…

Добри Божилов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар