Опитаха да оберат банка и във Варна, зад удара в Дупница – бивш полицай

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мъж се опита да обере банка във Варна малко преди 18 часа днес. Нападателят е влязъл в офиса и е заплашил намиращата се вътре служителка. Тя обаче успяла да заключи касата и да натисне паник бутона. Затова грабителят избягал без да вземе стотинка.

За по-малко от два часа при акция на полицията извършителят е задържан. Той е от Балчик и не е криминално проявен.Образувано е досъдебно производство.


Това е втори разкрит обир за деня. По-рано бе извършен въоръжен грабеж със стрелба в банка в Дупница. След влизането му касиерката заключила вратата на трезора. Затова той стрелял, за да може да излезе. Куршумът обаче рикоширал и го засегнал леко. На излизане от банката той ритнал жената. След два часа полицията го залови. Той е 40-годишен мъж. По информация на NOVA е бивш служител на МВР и се казва Крум Йорданов, напуснал полицията преди година. Той е син и на общински съветник от Дупница.

Мъжът е заловен в поляна край един от кварталите в Дупница. От полицията подчертаха смелостта на служителката, заключила мъжа при касата. „Изключително смела постъпка. Поздравявам я, справила се е добре със ситуацията“, каза Михаил Джаджаров от РПУ – Дупница.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар