Опитът на Славчо Тр. да изтъргува влизането ни в Шенген и падането на визите за САЩ срещу свалянето на ембаргото ни за членството на Северна Македония в ЕС ще остане в историята като най-смешният дипломатически демарш

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Опитът на Славчо Тр. да изтъргува влизането ни в Шенген и падането на визите за САЩ срещу свалянето на ембаргото ни за членството на Северна Македония в ЕС ще остане в историята като най-смешният дипломатически демарш, иницииран от един уж политически лидер, който има депутати в парламента, но самият той не иска да е депутат.

И Бойко така – избират го в парламента, а той се дърпа и не влиза в събранието, ама има депутати. Питам се: какво значение има демаршът на Славчо Тр., особено в контекста на правителството на Петков, където министър на външните работи е човек от партията на Славчо Тр., но министърът от ИТН мълчи, а Славчо Тр., сламеният лидер на ИТН се обажда, без никой да го е питал? Така се обаждаше по всякакви въпроси и бившият премиер, без никой да го е питал.
На мен не ми пука ще има ли визи а САЩ и кога точно ще влезем в Шенген. И да ни пуснат в лелеяната еврозона, ще минат години, докато в джобчето ми, барабар със семките и бонбонките, започнат да подрънкват и евроцентове.

На мен това ми прилича на турски сериал с македонски продуценти и български сценаристи. И си мисля, че е най-добре Славчо Тр. да се върне в шоуто си, а Бойко да си наглежда чекмеджетата и шайката, вместо и двамата да се занимават с дипломация, икономика, финанси и управление, тъй като и двамата са са много зле в тия сфери на човешката дейност. Покрай тях, и България става за смях.

Любо Кольовски

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар