Определиха най-добрите хотели и агенции в България

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Българските туристически награди с международно жури определиха най-добрите ресторанти, хотели, туристически агенции, плажове и дестинации в България за пета година, съобщи 19min.bg. 

На церемонията в десета зала на НДК министърът на туризма Илин Димитров, кметът на София Йорданка Фандъкова и новият директор на общинското предприятие Туризъм в столицата Людмил Пелов връчиха статуетките и бяха основни действащи лица на конференцията “Преоткриваме България”, събрала представителите на институциите с водещите фигури от бранша под егидата на списание “Гранд хотели”.  Община Царево – първата в България със собствен слоган “Перлата на Юга”, взе наградата за дестинация на годината. 


По класификацията на най-доброто в света списание за туризъм CN Traveller бяха определени от журито и победителите в хотелските категории. Зелен хотел на годината стана “Форест Вю” – преобразена в шале работническа почивна станция. Градски хотел на годината е “Резидънс Сити Гардън” – първият от вълната нови пловдивски петзвездни места за настаняване. Крайбрежен хотел на годината е преобразеният след 19 години успех за своя 20-и сезон “Дюн” на Слънчев бряг. Концептуален хотел на годината е “Сенс”, който навършва деститилетие този месец, а от броени дни има и събрат в същото семейство – “Джуно”. 

Спахотел на годината е “Каза ди Фиоре” в Кранево, който не само е пълен и през пролетта, но съгради цяла нова дестинация за уелнес от едно село, което всички преоткриват.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар