Орбан за Кирил Петков: САЩ са му обещали пари и още нещо, за да съсипе България!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Унгарската държава не одобрява българското правителство и не го крие. Виктор Орбан и хората около него са възмутени от Кирил Петков и Асен Василев, които възприемат като продажници.

Според унгарците настоящата власт в България действа изцяло срещу националните си интереси. Доказателство за това са спрените доставки на руски газ, за да се заложи на далеч по-скъпия американски втечнен газ.

„Българският премиер Кирил Петков е продал се на САЩ измамник, чиято задача е да съсипе най-бедната страна в ЕС, но с това вреди и на целия ЕС. Обещали са му нещо повече от власт и пари, подготвят го за нещо друго, може би не в България, но този човек е опасен за всички ни“, категоричен е Виктор Орбан, който се разправи с Просто Киро от парламентарната трибуна на Унгария, а изявлението му дойде заради темата с газа.

„Емабргото на петролни продукти убива българската икономика. Тя е зависима на 95% от руския нефт. Такова нещо няма да допуснем в Унгария“, твърди евродепутат от партията на Орбан.

В Унгария има сведения и доказателства за американофилската политика на Кирил Петков. Според Орбан и екипа му САЩ целят сриване на цялата европейска икономика. Целта на американците е да влошат отношенията на ЕС с Русия, за да може да спечелят ЕС като свой клиент на петролния пазар. По този начин ще създадат икономическа криза в ЕС, защото доставките от САЩ са по-скъпи от руските заради транзитните разходи.

Виктор Орбан обаче няма да позволи това да се случи в Унгария. Той вече е сключил договори с Владимир Путин, с които ще получава руски газ на промоционални цени в следващите 10 години.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар