Орбан

Орбан: Унгария няма да промени позицията си по политически въпроси, за да угоди на САЩ

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Унгарското правителство знае, че лидерите на САЩ и ЕС ще продължат да го атакуват, но не възнамерява да промени отличителната си позиция по важни политически и социални въпроси. Това заяви премиерът Виктор Орбан на среща, проведена в сряда в град Естергом с депутати от управляващата партия Фидес, съобщава вестник Magyar Nemzet.

По информация на вестника, Орбан е казал, че “Унгария е трън в очите” на западните страни, тъй като днес може да се смята за “най-свободната страна в Европа”.

„Противниците на Унгария искат да използват кризата, предизвикана от войната, за да върнат страната ни към ерата на Дюрчани, когато съдбата на унгарците се решаваше в чужбина”, заяви Орбан.

„Тази година има огромни залози, защото империята на Сорос, подсилена от управляващите американски демократи, започва атака като Голиат срещу десните медии в повечето европейски страни и ентусиазираните национални партии, които често политизират без пари”, добави Орбан.

“На нашата граница има ограда и ние нямаме мигранти. Вместо това имаме семейна политика и джендър идеологията не се налага на учениците. Ние не доставяме оръжия за Украйна “, каза още Орбан.

Той предупреди, че лидерите на ЕС искат да лишат Унгария от икономически, културен и политически суверенитет, когато я принуждават да промени начина, по който доставя газ на населението на страната, да допуска десетки хиляди мигранти и също така „да плаща пари на Украйна и да ги приема без обсъждане в ЕС, въпреки че не отговаря на никакви изисквания за това“.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар