Орбан: Ще спася човечеството от Джордж Сорос!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Унгарският премиер Виктор Орбан е убеден, че най-голямото зло на планетата идва от американския финансист Джордж Сорос. Той открито го обяви за враг номер едно на човечеството, пише Dw.com.

Още преди 5 години Орбан застана срещу Сорос с конкретни искания. Тогава той твърдеше, че американецът съсипва Европа.

Според лидера на Унгария целта на Сорос е да обезличи националната идентичност на страните от ЕС, което да ги превърне в лесна плячка за мигрантите.

Днес мнението на Орбан за Сорос не се е променило особено. Той вижда в американеца голяма заплаха за цялото човечество и дори си позволява да го обвинява в разрушителни за хората действия.

Досега не е го е обявявал публично, но според слуховете и други спекулации Виктор Орбан счита Джордж Сорос за отговорен и за пандемията. Това е една от причините да отказва да работи със западните ваксини, тъй като не вярва, че те целят предпазване на хората от коронавируса. Ето защо в момента в Унгария населението се ваксинира с руската и китайската ваксина.

Чрез този свой подход по отношение на ваксините Виктор Орбан цели да ограничи влиянието на САЩ в ЕС, считат анализатори. Той препоръчва и на други членки да работят с Китай и Русия.

Премиерът на Унгария е категоричен, че няма да позволи на Джордж Сорос да разруши Европа, а оттам и човечеството. Излизането на партията му от ЕНП говори, че той вижда в ЕС пряка зависимост от САЩ, а оттам и от Сорос.

„Ще спра Сорос, каквото и да ми коства това. Няма по-голямо зло от него“, категоричен е Виктор Орбан.

Той вече изпълнява плана си да спре Сорос и очевидно не вижда особена подкрепа в ЕС, което го тласка да работи с Русия, Китай и други неевропейски страни, които искат да победят САЩ.

Заради възгледите на Орбан за Сорос някои медии побързаха да го обявят за комунист. Той обаче твърди, че просто е пазител на доброто в света.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар