Организаторът на анти-военните протести от 12 март Ивелин Михайлов: Готвят ни за Месомелачката, Искат Българи на Фронта!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Варят ни като жаби в тенджера, крайната цел на Вашингтон е категорично ясна – да се леят реки от славянска кръв. Само това може да спаси умиращата им система. Вкарват ни във войната чрез специфична тяхна технология. Тя действа на принципа на „прозореца на Овертон“. И ако някой си мисли, че не могат да го накарат да воюва насила – греши. 90 % от украинските войници на фронта всъщност изобщо не желаят да се бият с руснаците, но крайният резултат е че се бият. Ще ви разкажа как става.

Все още не е съвсем късно ние българите да избегнем месомелачката, в която САЩ много държат да ни вкарат. Начинът е един – чрез масови мирни протести, а ако нещата загрубеят съвсем – чрез масирано и активно гражданско неподчинение. Когато ни управлява псевдоелит, напълно зависим от западните си господари, тогава само обединен и солидарен пред лицето на общата опасност народът ни може да оцелее.

Вижте цялото интервю на преводача Мартин Петрушев с организатора на масовите протести за мир от 12 март, 23 г. в 10 големи български града Ивелин Михайлов.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар