Организиран геноцид от шайката

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Абсурдистан е по-удачно име за територията, която за наше нещастие обитаваме. Престъпниците, които управляват, поради липсата на съпротива, се самозабравиха до степен в 21 век, в ЕС да унищожават пред очите на всички един древен народ.

Безумието, мерките, които и за животни бихте се замислили дали е хуманно да се приложат, отказът от здравеопазване, организирането на гладната смърт и оставането без дом на стотици хиляди българи, няма да се размине безнаказано.

Разкарват като жертвени животни българите с линейки по болниците с надеждата някой доктор да си спомни Хипократовата клетва, а не фиша със заплатата и да им обърне внимание. Безумните правила за прием в болница и къде ли още не, изискването за задължителни тестове, ама хората да си ги платят сами /ами ако не могат?/, поставят живота в риск. В опасност. Като вече стотици умряха заради безхаберие, некадърност и алчност на управляващи и медици.

Поклон пред лекарите, които се борят за живота на пациентите си. И позор за тези, които смятат, че спазването на абсурдни заповеди стои над живота. И които безучастно оставят хората да умират на стълбите на болниците…..

Сега разбираме, че бездомниците се приемат в приюти само срещу пикливия им ПСР тест. Който струва около 120 лева. Които един бездомник не може да си позволи. И….остава без покрив през зимата, на снега и студа. Гладен, мръсен и бездомен. Защото скапаната държава не се интересува от живота му, а само от парите, които ще си разделят управляващите покрай него. И да, ако умре от студа и глада, ще го пишат умрял от ковид, та да влезе в статистиката. Другият абсурд – с антигенен тест не ти се полага ПСР тест, а без такъв не те приемат в болница. Параграф 22. Но напълно логичен за некадърниците, оглавяващи кризата.

Но пък имаме и “добра” новина – има нов съвет по имунизациите срещу ковид. То, не че имаме ваксина, ама съвет вече си имаме. Който, разбира се, ще издържаме с наши пари. Никой не ни пита искаме ли да се ваксинираме. Аз например не искам да съм опитна мишка за печалбари, които дори не поемат отговорността за вредните, а може би и смъртоносни последици от това, което са сътворили. Но…съвет ще си имаме.

Както си имаме и НОЩ, който да ни плаши всеки ден. А българите продължават да умират по улиците и на прага на болниците…..в мизерия, навиквани, чувствайки се на прага на смъртта като трето качество. Ужасени от случващото се и най-вече от бездушието на всички около тях. Изоставени от държавата, която гледа само парите, които да си усвои. Изоставени от лекарите, които дори не знаят как да лекуват това заболяване, защото всяка информация е предпоследна. Които дори да умират от сърце и фрактура на главата, ги пишат ковидясали, за да усвоят парите от клиничните пътеки.

Днес, българи, се извършва геноцид срещу нас. Приключват ни, а ние със страха си им помагаме да ни вкарат в кланицата! Защото това е краят на овцете! Продължавайте да блеете и това ще е и вашият край.

Аз отказвам да бъда овца! Ще се боря. Най-вече за запазване на здравия разум. Защото грешките в здравеопазването и мерките убиха повече хора от вируса!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар