Орхан Исмаилов: Пеевски ще бъде запомнен, че е проклятието на ДПС – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Пеевски е комбинатор, феномен, явление в българската политика. Когато стана лидер на ДПС, тогава казах за този човек, че е възходът и краят на ДПС. Защото, ако забелязвате,  до каквото се е докоснал Пеевски, всичко е ликвидирал. Но тук ще му е трудно, защото ДПС е организирано по друг начин и този път на Пеевски му дойде краят. И ще бъде запомнен с това, че е проклятието на ДПС”, прогнозира Орхан Исмаилов.

Според него той е “човек с болни амбиции” и го е доказал.

“А защо го постави Доган, не мога да си го обясня? При условие че се е доказал – “Булгартабак”, КТБ, “Лафка” и е в списъка “Магнитски”. Как ще поставиш такъв човек на такава позиция? И днес видяхме, че Пеевски държи лостове, инструменти, страха. Видяхме тези аги като овчи кожи”, коментира Исмаилов.

Според него няма да има правителство и с третия мандат, но ако има, ще е с “уговорки, но ще е някаква конюнктура със задкулисни цели и става въпрос за власт и пари”.

“99% според мен няма да се появи кабинет. Дори и да се появи, ще падне много бързо“, убеден е председателят на партия “Свобода и достойнство”.

И прогнозира, че ако се появи нова политическа сила, формация, личности, които да поведат народа, тази криза ще бъде пометена

“Ако наблюдаваме, всяка криза дава възможности, така че има възможност. Въпросът е кой ще поеме тази отговорност, защото политиката е отговорност”, казва Орхан Исмаилов.

И е категоричен, че обикновените хора, избирателите на ДПС, са трудолюбиви, но “те цял живот бяха подвеждани от хора, които ги използваха“.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар