недялко недялков гешев

Освен, че пуска само фалшиви новини, ГЕРБ сайтът PIK.bg нагло краде статии от Afera.bg

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ето как крадецът Недялко Недялков, собственик на Пик, днес ЗА ВТОРИ ПЪТ ОКРАДЕ ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“, ЗА ДА ОТИГРАЕ СЛУГИНСКИ МЕРОПРИЯТИЕ НА СПЕЦ. ПРОКУРАТУРАТА, КОЯТО ДВЕ ГОДИНИ МЪЛЧА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕТО НА „АФЕРА“, ОКРАДЕНО ПОЗОРНО ОТ ПИК НА НЕДЯЛКОВ!

На 7 март 2017 година ЕДИНСТВЕНА „АФЕРА“ ПУБЛИКУВА:

Публикувано на 07.03.2017 / 0:00

ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ С ШЕФ КАБИНЕТА НА МВР МИНИСТЪРА И ФИРМАТА МУ „OVERSEAS SECURITY PRODUCTIONS“ & С ШЕФА НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ, ПРОТЕЖЕ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ

https://afera.bg/грандиозен-скандал-с-шеф-кабинета-на-м/

На 2 май 2017 година АФЕРА публикува как още тогава Пик на Недялко Недялков буквално ОКРАДЕ разследването на АФЕРА, бабарар с всички публикувани от АФЕРА документи:

Публикувано на 02.05.2017 / 14:56

ДВА МЕСЕЦА ПО-КЪСНО НЕДЯЛКО Н. СЕ СЕТИ ДА ОКРАДЕ ПАК „АФЕРА“. ТОЯ ПЪТ ЗА СКАНДАЛА С ПРОТЕЖЕТО НА РУМЕН РАДЕВ, РАЗКРИТ ЕДИНСТВЕНО ОТ „АФЕРА“!: „ШЕФ КАБИНЕТА НА МВР МИНИСТЪРА И ФИРМАТА МУ „OVERSEAS SECURITY PRODUCTIONS“ & С ШЕФА НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ, ПРОТЕЖЕ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ“

https://afera.bg/два-месеца-по-късно-недялко-н-се-сети-д/

ТогаваАФЕРА НАПИСА:

На 2 май /!!!!/ т.г. – ДВА МЕСЕЦА ПО-КЪСНО!!! – агенцийката на лицето Недялко Недялков „гръмва“ с: „ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Чутовен скандал с Летище „София“! Директорът дал пълен достъп на частна фирма. Замесен висш чиновник от кабинета „Герджиков„, като естествено преписва онова, което е написала ДВА МЕСЕЦА ПРЕДИ ТОВА „АФЕРА“, след като същата „АФЕРА“ е показала и ДВА МЕСЕЦА ПРЕДИ ТОВА и документите по скандала!

„Проверка на ПИК показа, че става дума за фирма „Овърсийз“, чийто бивш собственик е Николай Крушков, шеф на кабинета на министъра на МВР Пламен Узунов“, краде безогледно разследването на АФЕРА лицето Недялко Недялков, който иначе храчи, плюе и съди непрекъснато АФЕРА, че го нарекла „кюфте“ и че била писала, че имал нещо общо с „подсъдимия Алексей Петров – Трактора“. Кражби, които  жълтия сайт на Недялко осъществява нееднократно, от сайта АФЕРА.

„Проверка на Пик“ – друг път!

Публикацията на АФЕРА  е видима от ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА, ЗАЕДНО С ДОКУМЕНТИТЕ ПУБЛИКУВАНИ ПАК ЕДИНСТВЕНО В „АФЕРА“.

А за сведение на лицето Н. Недялков, което краде безогледно сайта АФЕРА, е абсолютно видимо откъде прокурорите на специализираната прокуратура са се сезирали и работят по случая. Впрочем, това не е нито първият, нито последният случай, по който прокуратурата се сезира именно от АФЕРА.

Защото истинските журналистически разследвания не се правят във фекално-жълти сайтчета, които крадат, понеже не им стига акъла за друго, освен да измислят глупотевини.“

Днес!!! ДВЕ ГОДИНИ ПО-КЪСНО!!! – НЕДЯЛКО НЕДЯЛКОВ И ПИК ИЗНАСЯТ ОТНОВО ОКРАДЕНОТО ОТ „АФЕРА“ РАЗСЛЕДВАНЕ, КОЕТО ВЕЧЕ БЯХА ОКРАЛИ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ!:

Тук:

https://pik.bg/бомба-в-пик-румен-радев-замесен-в-грандиозен-теч-на-данни-от-летище-софия–президентският-news869599.html

И тук:

https://pik.bg/скандалът-се-разраства-спецзвено-антикорупция-на-прокуратурата-разследва-теча-на-данни-на–news869744.html

И пищи Недялко как спец.прокуратурата се задействала и започнала размследване, ти да видиш, въпреки същата тая прокуратура още преди две години се беше уж … сезирала!

Значи ДВЕ ГОДИНИ СИ БЪРКА В НОСА И СПА СПЕЦ.ПРОКУРАТУРАТА, КОГАТО „АФЕРА“ НАПРАВИ РАЗСЛЕДВАНЕТО, А ДНЕС, СЪЩАТА ТАЯ СПЕЦ.ПРОКУРАТУРА ИЗПОЛЗВА МЕДИЙНИЯ СИ СЛУГИНАЖ, КОЙТО ВДИГА ПРОТЕСТИ В ЗАЩИТА НА ГЕШЕВ, ПЪЛНИ С ТАТУИРАНИ ЦИГАНИ, ЗА ДА ПРЕТОПЛИ МАНДЖАТА, КОЯТО ЗАГОРЯ ПОРАДИ БЕЗДЕЙСТВИЕТО И!

Това е „ДЖУРналистиката“ и „прокуратурата“ в тая Кочина!

Отврат!

Веселина Томова

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар