Оставката на министър-председателя Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев са неизбежни

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Майки от “Системата ни убива” и членове на Изправи.бг се барикадираха в сградата на Парламента. Те са категорични, че няма да напуснат сградата без да получат оставката на премиера Бойко Борисов или на всички депутати. Между тях има и дете в неравностойно положение, на което председателя на парламента Цвета Караянчева му отказа да ползва тоалетна – публична държавна собственост.

Междувременно сградата на бившия Партиен дом, понастоящем Народно събрание, е окупирана от множество граждани, чиято бройка постоянно се увеличава.

Пред сградата на Парламента възрастна жена легна на пътя в знак на протест и от безсилие, измъчена от ниската си, в размер на 160 лева, пенсия, която Бойко Борисов и управлението му са й осигурили.

Страстите се нажежават, градусът на недоволството се покачва! Полицията насилствено и с груба сила изхвърля хората, които се намират в парламента!

Оставката на министър-председателя Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев са неизбежни. Вече 70 дни българите в страната и по света искат промяна, върховенство на закона и оставките на премиера и главния прокурор, които са символ на мафията и мутрите в България. Процесите в балканската страна са необратими с широко медийно международно покритие, като подложени на остри критики от свободната световна преса са именно Бойко Борисов, Иван Гешев и управляващата България мафия, която е подложила на геноцид и народа си.

Видеа:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар