Оставките на Горанов и шефката на НАП са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

НАП-лийкс е най-големият скандал в България на 21 век! Оставката на финансовия министър Владислав Горанов и на изпълнителния директор на НАП Галя Димитрова заедно с целия й екип е само началото преди да влязат прокурорите.

Много им е лесно да обясняват всичко с руски хакери. Тази дигитална радиация е в резултат на системни грешки и несвършена работа. Обществена тайна е, че Владислав Горанов е от квотата на Делян Пеевски. Той го пази. Недосегаем е. Ако ще България да пламне от четирите си краища, Горанов е непоклатим. Всъщност, тя пламна.

Знаете ли колко хора могат да бъдат рекетирани и дискредитирани с изтеклите данни?! И това е страшно. Но най-страшното е изгорялото доверие в Държавата! Пробитата държава.

Сега щели да правят информационен одит на НАП и анализ на системата за сигурност. След дъжд качулка!

Вътрешният министър обяснява кибер-атаката с вчерашното извънредно заседание на МС за сделката за Ф-16. А от НАП обясняват, че първите опити за пробив са започнали преди 20 дни. Уточнете си версиите, все пак.

Да попитам, как ще бъдат компенсирани данъкоплатците за изтичането на данните им от сървърите на данъчните?

… Не бъдете безразлични към тези факти: Владислав Горанов остана ненаказан заАпартаментГейт, за надплатените милиони на партиите; за контрабандата; за 16-те милиарда несъбрани от ДДС. Все някой друг отнася ударите. И сега ли ще стане така?!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар