Острие на ГЕРБ също намекна да се гласува за Григорова на балотажа – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След Бойко Борисов още един представител на ГЕРБ намекна, че може да гласува за подкрепената от пропутински, социалистически и комунистически партии Ваня Григорова за сметка на Васил Терзиев.

“Борис Бонев, Лена Бориславова и голяма част от актива, коментаторите и анализаторите на ПП – ДБ са напът да ми покажат за кого трябва да гласувам в неделя. Със сигурност не бих подкрепил партии, които мразят ГЕРБ”, написа острието Тома Биков във Фейсбук.“Остават още две опции и още няколко дни за мислене. И да знаят нашите партньори от сглобката, че ако геополитическата ориентация на страната зависеше от тяхната електорална подкрепа, интелигентност и способност да взимат решения, то България вече вероятно щеше да е извън НАТО. Щеше да е извън НАТО, не защото те нямат желание да е там, а защото са най-лошата реклама на евроатлантическите ценности”, добави Биков.


Двете опции, за които споменава той, извън кандидата на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев са Ваня Григорова и “Не подкрепям никого”. Тома Биков е роден в Бургас, но в момента е народен представител от 24-и МИР София.

Припомняме, че в неделя в столицата балотажът за кмет ще е между Терзиев и Григорова, след като издигнатият от ГЕРБ Антон Хекимян се класира трети след първия тур, обирайки негативите от управлението на Йорданка Фандъкова.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар