Дионисий

Отец Дионисий: Ако знаех, че ще се появи бездарникът Петков, никога нямаше да изляза на протест ВИДЕО

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Дяволът, сексът и наркотиците владеят днешните политици“. Това заяви пред NewsONE отец Дионисий, който е известен с активното си участие в гражданските протести.

„Ролята на един протест е да сваля от власт, а не да вдига, както беше употребен“, заяви отецът, който си призна защо е недоволен от кабинета „Петков“:

„Трябваше едно задкулисие да бъде съборено, а то се оказа, че едно задкулисие ще го борим с различно такова, още по-некадърно и несъстоятелно. За 435 дни протест никога не съм видял лицето Кирил Петков на улицата, тези хора в борбата не са участвали “.

„Не може промяната да продължи, при положение, че тя изобщо не е стартирала, камо ли пък чрез Кирил Петков и Асен Василев”, заяви още отецът. „Гарантирам ви, че най-лошият кадър от българската Църква е по-добър от най-добрия в българската държава. Трагично е състояниета на всичко. Имаме едно царство на абсолютна посредственост и бездарниците се възползват“, каза той.

Дионисий смята, че никой не управлява страната и тя е абсолютно „на самотек“.

„Днешните, разиграват нещо, което спокойно може да се нарече „Секс, наркотици и рок енд рол“. Ако съм предполагал, че ще се появи Кирил Петков, никога не бих излязъл на протест. Срам ме е, че сме били употребени, за да дойдат на власт пълни олигофрени. Сега Дяволът цари във властта“.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар