Отидете на Капана фест в Пловдив – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Петото издание на най-популярната проява в артистичния квартал Капана започна днес и ще продължи до неделя. Програмата е богата и на имена, и на активности, предаде БГНЕС. Вече работи базарът за ръчни изделия, готови са капанчетата за ценители, базарът за био храни. На много места има работилници, изложби, представления.

На ул. “Абаджийска” ще тече програма с литературни представяния и четения, както и щанд с книги от алтернативната литература. Ще има и тридневна благотворителна разпродажба на книги. На музикалните сцени в Капана ще пеят известни български и чужди изпълнители, сред тях Kan Wakan и Panican Whyasker в петък, както и Big Nose Attack в събота и IRFAN в неделя. От 18.30 часа в неделя на сцената “Душата на квартала” ще се играе мюзикълът “Коса”. Своеобразен акцент на фестивала е късометражното кино, ще бъдат прожектирани 21 филма. Ще има и спортни състезания.

Капана фест се утвърди като изключително преживяване за младите. Той привлича хиляди от цялата страна, а атмосферата се помни.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар