Отиде ли си любовта? Спипали Джаферович в изневяра – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цяла България знае, че Ваня Джаферович е женен мъж, това обаче явно не пречи на ексфутболиста да флиртува в социалните мрежи с разни засукани мадами.

Спортистът, който в последно време се изявява повече в риалити формати, отколкото където и да е било на друго място, имал даже няколко приложения за запознанства в телефона и бил доста активен в тях, пише „Уикенд“. Извън тези си увлечения обаче, Джаферович много държал на семейството си. Оказва се обаче, че явно и много си мечтае за млади жени, с които не става ясно дали само си пише или има и още нещо.


Припомняме, че хърватинът и най-одумваната участничка от тазгодишния сезон на „Игри на волята“ Жени Джаферович сключиха брак преди 10 години, а са заедно от 13 лета. Имат две деца – Леа на 10 години и Бо на 7 години. Дъщеря им Лея се роди на 11 февруари 2012 г. – половин година преди Ваня и Жени да минат под венчилото, а синът им Бо дойде на бял свят навръх националния празник 3 март 2015 г. И двете деца се родиха в Бургас.

Засега между двамата все още няма проблеми, но дали Жени ще приеме спокойно увлеченията на мъжа си или в семейството ще избухне чутовен скандал, скоро ще стане ясно

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар