Отказа да си събуе гащите пред Америка! Румен Радев изхвърля САЩ от България

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Доскоро Румен Радев хранеше топли чувства към САЩ, но това вече не е така. Оказва се, че президентът е крайно разочарован от Америка.

Според слуховете причината за резкия завой на Радев е, че до него е достигнала информация, че САЩ иска да го свали наесен, за да сложи на негово място послушкото Бойко Борисов, след като се разбра, че последният няма да бъде вече премиер.

Румен Радев си навлече гнева на американците още преди 2 години, когато разкритикува закупуването на изтребителите F-16. Тогава държавният глава коментира, че ни продават второкачествени самолети, тъй като голяма част от функциите им са спрени за България, писа Investor.bg.

На запад негодуват срещу българския президент и заради нежеланието му да критикува Русия. Той си замълча по случая „Навални“, както и по този с русите шпиони у нас, което вбеси русофобите.

Сега ген. Радев е отправил негативен поглед към американските бази у нас. Те са 4 на брой, а според президента по този начин България е лесна мишена за евентуална война на САЩ в Близкия Изток.

Румен Радев не може да скрие възмущението си от факта, че американските бази се ползват напълно безплатно. Няма друг такъв случай в целия свят.

Това е доброволно сваляне на гащите от страна на българското правителство, което президентът не може да приеме за нормално.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар