Откакто започнах да го пия забравих за болките в гърба и шията

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Оказва се, че желатинът може да е много полезен освен в сладкарството, но и по отношение на вашето здраве! Разберете как!

Според експерти, неправилната поза е една от основните причини за болка в гърба, ставите и краката. В тази статия ще ви покажем рецепта за домашен лек, който ще ви освободи от болката и ще укрепи структурата на костната тъкан. Той върши чудеса за хората, които имат болки в областта на шията, гърба, ставите и краката.

Що се отнася до съставките, от които се нуждаете, сред тях няма нищо екзотично или скъпо. Всичко, което ви трябва, е само 150 грама желатин, който може да откриете във всеки магазин. Вечер, преди лягане, смесете две супени лъжици желатин (5 г) в една четвърт чаша студена вода.

Нека сместа престои една нощ. Не я съхранявайте в хладилник. При смесването с вода, той се превръща в желе. На следващата сутрин, добавете желето към това, което обичате: пресен сок, мляко, кисело мляко или чай.

Желатинът помага в случай на болка в областта на шията, гърба, ставите и краката. В рамките на 7 дни ще забележите резултатите.

Направете лечението в продължение на един месец, а след това повторете цялата процедура след шест месеца. По този начин вие ще “смажите” ставите си.

Защо желатинът е полезен за ставите?

Желатинът се счита за висококачествен домашен лек и притежава разнообразие от ползи за здравето ви. Ние ще изброим някои от тях:

Желатинът укрепва ставите и сърдечния мускул.
Той стимулира обмяната на веществата.
Подобрява умствените способности.
Подобрява цвета на кожата.
Повишава еластичността, укрепва връзките и сухожилията.

Помага за предотвратяване появата на остеопороза и артрит.
Укрепва структурата на косата и кожата.
Помага при лечението на дисплазия.
Това домашно средство ще облекчи болката в рамките на 7 дни. Вашето състояние ще се подобри значително в период от един месец и болката ще изчезне завинаги.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар