Откакто Фандъкова кметува, столицата е един изровен и объркан град

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Някакъв гражданин, вбесен, че една от прочутите „акулски перки“ на столичната улица „Граф Игнатиев“ станала причина жена му или негова близка да се спъне в тия чудни изобретения на малката градска архитектура и се наранила, грабнал една щанга тип „кози крак“, изъртил въпросната „перка“ и ядосано я захвърлил на трамвайната линия на ул. „Граф Игнатиев“ в столицата.

Тази новина първоначално ме разсмя и развесели, а сетне ми предизвика по-сериозни размисли. На първо място се зарадвах, че най-сетне някой толкова се е ядосал, че е започнал с щанга да руши безумните творения на Фандъкова, защото гневът и яростта на човека са напълно оправдани и са най-малкото, което заслужава управлението на Фандъкова.

После се се сетих, че същата Фандъкова, въпреки 10-годишния си кметски провал, не се свени евфемистично да намеква, че може отново да се кандидатира за поста и със сигурност ще го направи. Защото, независио от миловидното й изражение и френското й „р“, Фандъкова си е една гербаджийка, на която не й пука, че съсипа София и няма никакво значение по какви причини е предизвикала непопрамите щети на тоя някога хубав град.

Откакто Фандъкова кметува, столицата е един изровен и объркан град и ул. „Граф Игнатиев“ е само един елемент от това некадърно управление.

Надявам се на изборите повече хора да посегнат към щангата тип „кози крак“ и да се приключи веднъж завинаги с това тъпанарско и вредно управление!

Любо Кольовски

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар