Отложиха разглеждането на проект за ПУП на Борисовата градина – БГ Футбол – efbet Лига

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Привърженици на ЦСКА от „Трибуна Сектор Г“ използваха социалните мрежи, за да зададaт въпроси, свързани с решението за разглеждане на решението за ПУП на парк „Борисова градина“.

Прилагаме текста без редакторска намеса:

ДО КМЕТА НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА СТОЛИЧНИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ
ДО СТОЛИЧЕН ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Уважаеми дами и господа,

С не толкова голяма изненада научихме, че предвидената за днес дискусия от обществено обсъждане за за разглеждане на проект за ПУП на парк „Борисова градина“, е била отложена за 13.01.2022 г. Предтекстът на отговорните за това лица е „недостатъчното време за запознаване подробно с материалите по казуса“.

За нас това са чисто и просто поредните оправдания и така нар. „тупкане на топката“, което има за цел единствено и само да забави назряващите вече процеси, касаещи не само парка, но и по-специално ст. „Българска армия“.

Бихме искали да попитаме г-жа Йорданка Фандъкова, в качеството си на кмет на Столична община, дали смята, че едно поредно „отлагане“ във времето на изключително наболели въпроси, касаещи голяма прослойка от и без това пренапрегнатото ни общество, е най-разумният и правилен ход спрямо настоящата политическа ситуация в България? Също така бихме искали да попитаме и колегите й от Общинския съвет, в качеството им на компетентни по случая лица, дали смятат, че нашето търпение сега, на финалната права от цялата тази епопея, е от стомана? Така ли ще я караме и занапред? Не си играйте с нас!

Оставаме диалогично настроени и с повишено внимание ще следим „знаците“ оттук нататък, но със сигурност очакваме адекватни действия от страна на всички замесени страни. В противен случай обединената червена общност ще трябва да потърси отговорите на всичките тези въпроси на други места.

от Фен клуб „Сектор Г“

Източник/ци: gong.bg, dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар