Отново в село Сотиря: Разследват блудство със 7-годишно момиче

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Отново жестокост към дете в село Сотиря – сливенската полиция разследва опит за блудство със 7-годишно момиче, съобщи кореспондентът на bTV в региона.

Детето веднага е откарано в болница. След преглед е установено, че няма сериозни наранявания и данни за изнасилване. Момичето е изписано за домашно лечение.

Полицията е задържала двама души по случая. Единият е 14-годишен младеж, за който се смята, че е участвал в престъплението, а другият е възрастен мъж, който е живеел в постройката, в която е извършено деянието. Изяснява се неговата съпричастност.

По информация на bTV, местните жители са ги хванали и предали на униформените.

Директорът на ОД на МВР-Сливен гл. комисар Димитър Величков поясни пред “Фокус”, че се разследва блудство. Той допълни, че момичето и младото момче са се познавали.

„В случая се касае за чисто блудство, без изнасилване и употреба на прекомерно насилие“, каза директорът на сливенската полиция. По думите му, комуникацията с жертвата е била силно затруднена, защото детето не говори български и се налагало майката да превежда.

Това се случва две седмици, след като селото беше разтърсено от жестокото убийство на 7-годишната Кристин.

За престъплението беше задържан Мартин Трифонов, на когото са повдигнати три обвинения – за блудство, за изнасилване и за убийство на малолетно момиче, чиято смърт е причинена с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар