Отново опашка за ваксинации пред “Пирогов”

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Втори пореден ден с чакащи хора за ваксиниране пред “Пирогов”. Опашките пред столичната болница се извиха и тази сутрин, предава “Булфото”.

Желаещите попълват декларации, в които дават съгласието си и потвърждават, че са информирани за параметрите на ваксината.

Всички снимки ВИЖТЕ ТУК >>

Извършва се и бърз преглед от лекар, който мери температурата и кръвното налягане.

Вчера премиерът разпореди да се осигури “зелен коридор” за всички желаещи да се ваксинират, докато хората от приоритетните фази се колебаят.

Освен хората над 65-годишна възраст и тези с хронични заболявания, за имунизация днес в пунктовете на “Пирогов” дойдоха и много хора, които са под тази възраст.

Снимка: “Булфото”

Около 560 души са се ваксинирали вчера в Пирогов. Общо 318 са пунктовете в цялата страна, в които ще се правят ваксинации срещу COVID-19.

Снимка: “Булфото”

Днес стана ясно, че пункт за ваксинация срещу COVID-19 отваря и в друга столична болница – УМБАЛ “Св. Анна”. Той се намира в Триажния център в двора на лечебното заведение и ще бъде на разположение на всички желаещи от 8 до 17 ч., включително и през почивните дни. Пунктът има необходимите количества от ваксина на AstraZeneca.

Снимка: “Булфото”

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар