Лъжигенов Бабикян

Отровното дуо се отказва от изборите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Формацията „Ние идваме!“ на Николай Хаджигенов и Арман Бабикян се отказва от участие в предстоящите предсрочни парламентарни избори, обявиха те в позиция до медиите.

Формацията, заедно с мандатоносителя си Единна народна партия, ще изтегли документите от Централната избирателна комисия.

„Това е трудно решение за нас и за хилядите ни поддръжници. Въпреки това го смятаме за правилно, защото за четвърти път не се постигна обединение на силите, които наистина търсят промяна, правосъдна реформа и модернизация“, мотивират се Хаджигенов и Бабикян.

Според тях присъствието в политиката има смисъл, когато можеш да изпълниш обещаното, а не „просто да пребиваваш в нея“.

„Когато ни показват, че верни, но безполезни хора са по-важни от активни и непреклонни, то няма смисъл да се повтаря един и същи неуспешен модел. Айнщайн е казал: Лудост е да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати“, отбелязват от формацията.

И подчертават, че не желаят „граждани с общи мечти за България“ да бъдат противопоставяни и да се съревновават в момента, в който е заплашена независимостта и евроатлантическата ориентация на страната. Затова започват работа за следващия вот.

„Ние идваме!“ се регистрираха за изборите само преди седмица. Миналата година заедно с Мая Манолова те успяха да минат бариерата на вота през юли, но събраха едва половината гласове на следващите избори през ноември и не влязоха в последното 47-мо Народно събрание.

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran


Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна. Политика за поверителност