Отровното трио изобличи пред ЕП пироманът и маркучодържач на ВМРО Ангел Джамбазки

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Подвизите на злополучния евродепутат и зам.-председател на партията за бългасрко гражданство ВМРО – Ангел Джамбазки, вече са достояние на членовете в Европейския парламент. Отровното трио съобщиха, че са изпратили мейл до всички евродепутати с видео от пиротехническите и пожарникарски “умения” на Ангела на Краси, за да са наясно с какъв човек им се налага да работят понякога.

Хубаво би било евродепутатите да бъдат запознати и с другите качества на Джамбазки, като как шофира пиян, например.

Ето какво пишат Отровното трио:

Току що изпратихме имейли с видеото, в което се вижда как евродепутатът Ангел Джамбазки хвърля бомбички и полива с маркуч протестиращите пред централата на ВМРО снощи, до всички 705 негови колеги в Европейския парламент.
Уведомихме ги, че този човек за жалост понякога работи с тях и че е част от управляващите в България:

Пълният текст на писмото:

Уважаеми евродепутати, в приложеното видео можете да видите как вашият колега Ангел Джамбазки, член на групата на Европейските консерватори и реформисти хвърля бомбички по протестиращите под прозореца на партията, която представлява, както и ги залива с вода от маркуч. Случката е от 16.11.2020. Този човек понякога работи с Вас. Той е част от управляващите в България! Извинявайте, няма да повторим грешката.

С уважение,
Отровното трио и гражданит

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар