Отровното трио

Отровното трио иска и партиите да призоват към гражданско неподчинение в сряда

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Всички лидери на партии, на синдикати, НПО и граждански сдружения, както и президентът Румен Радев, да призоват членовете и симпатизантите си към гражданско неподчинение на 29 юли, апелира Отровното трио, организатор на протестите срещу властта. 

Проф. Велислав Минеков, Арман Бабикян и Николай Хаджигенов призовават и за блокиране на цялата страна в сряда, както и за участие в националния митинг-протест в София от 19.00ч. същия ден.

В апела на Отровното трио, адресиран до президента, председателите на политически партии, председателите на синдикатите, председателите на неправителствени организации и председателите на граждански сдружения, се казва:

Госпожи и Господа,

дойде моментът да застанем едни до други, за да преборим корупцията във властта и да възстановим върховенството на правото.
Ако искате наистина да свалим режима на Пеевски – Борисов – Гешев и производните им, призовете членовете и симпатизантите си за гражданско неподчинение.

Единственият законен и мирен начин протестът да постигне целите си:
1. Оставка на правителството
2. Оставка на главния прокурор
3. Максимално честни и прозрачни избори с дистанционно гласуване
4. Промяна на Конституцията (изцяло нова Конституция)
е чрез масово, гражданско неподчинение.

Заедно ще унищожим диктатурата и ще създадем възможност на гражданите да гласуват дистанционно, максимално честно и прозрачно.

Призовете публично за гражданско неподчинение от името на организациите, които представлявате, за блокиране на цялата страна на 29.07.2020г. (сряда), както и за участие в национален митинг – протест в София от 19.00ч. същия ден. Всички останали да упражнят правото си на гражданско неподчинение в цялата страна!

Заедно можем всичко!


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар