Отровното трио: На 2 септември ще пометем парламента!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Отровното трио” официално призна, че готви метеж на 2 септември.

Николай Хаджигенов, Велислав Минеков и Арман Бабикян обявиха тази вечер по време на 48-ия ден на протестите, че “ще пометат” управляващите на готвения прецизно отсега митинг срещу властта. По думите им, на протеста щяло да има “не по-малко от 100 000 души”.

“Ако до 2 септември не се махнат, буквално ще ги пометем! И няма нищо да ни спре”. С това предупреждение членът на “Отровното трио” Велислав Минеков отправи закана към правителството и главния прокурор, срещу които се организират протести вече близо 2 месеца. За 2 септември е планирано първото заседание на парламента. “Отровното трио” призна, че готви провокации през целия ден, а парламента ще бъде обсаден от протестиращи. Към сградата на Народното събрание щели да полетят тонове домати и яйца.

Минеков коментира и днешните думи на депутата от НФСБ Валентин Касабов, който днес в тв интервю заяви, че е време “овчарят да размаха тоягата и да прибере стадото”. Той уточни, че в ролята на овчаря трябва да влезе министър-председателят. “Ела тук, нещастнико, да видиш глутницата, която ще те посрещне”, заяви на микрофона Минеков.

По-рано на протеста митингуващите разсипаха няколко кашона с мъртва риба пред сградата на Министерския съвет на бул. “Дондуков” 1. Зловещата акция бе аргументирана от тях с думите, че това било изцяло символично, тъй като “рибата се вмирисва откъм главата”.

На 48-ия ден от протестите, от “Отровното трио” се заканиха “да пометат” сградата на Народното събрание на 2 септември 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар