„Отровното трио“ прави комитет в Хасково, стяга се за честни избори

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Арман Бабикян и Велислав Минеков от „Отровното трио“, които организираха антиправителствените протести, се срещнаха след обяд с граждани на площад „Свобода“ в Хасково.

Двамата обясниха, че визитата им е част от обиколката из страната, в която създават комитети по места. Основната цел е провеждането на честни парламентарни избори, а за това ще са нужни 12 000 наблюдатели.

 

Бабикян и Минеков казаха, че са регистрирали марката „Отровното трио“, защото са се появили подобни в мрежата. Те съобщиха, че се водят преговори с извънпарламентарни партии, като тези на Слави Трифонов, Мая Манолова и Христо Иванов. Целта е да се постигне обединение, което да „измете“ ГЕРБ от управлението на страната. От триото се определиха като мост, по който да се постигна това обединение и протестният вот да се излее в урните. Ако никой не мине по този своеобразен мост обаче Бабикян и Минеков казаха, че ще се изправят и действат сами.

Среща

Те на няколко пъти повториха, че благодарение на протестите управляващите от ГЕРБ са сериозно наранени, но мафията не желаела да се даде лесно. Двамата определиха епидемията с коронавируса в страната не като здравна, а вече като хуманитарна криза, защото правителството 8 месеца не се е подготвило за втората вълна.

От „Отровното трио“ казаха на хората на площада да бъдат единни и ако някой от тях бъде притиснат от управляващите, всички да реагират в негова защита. На желаещите бяха събрани контактите за връзка с триото.

Среща

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “„Отровното трио“ прави комитет в Хасково, стяга се за честни избори

  • Само не ми става ясно защо все още да се занимават с Христо Иванов

Вашият коментар