Отровното трио с още въпроси към Гешев за пребиваването му в ”Бояна”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Отровното трио отговори на Иван Гешев с още въпроси за прибеваването му в резиденция ”Бояна”. Всичко това се случва на фона на вчерашното интервю в ефира на Нова телевизия, в което държавният обвинител призна, че живее в държавния имот, но плаща наем на пазарни цени.

“Продължаваме да питаме – на какво основание главният прокурор Иван Гешев продължава да живее в държавен имот. Питаме още как се получава пазарна цена за наем, при положение, че там няма конкуренция”, коментира пред медиите адв. Николай Хаджигенов от “Отровното трио”.

 

“Мога ли да преместя ателието си там? Готов съм да дам 2 лева повече от главния прокурор”, заяви проф. Велислав Минеков.

 

Отправени са въпроси съществува ли пряка опасност за живота на Иван Гешев, след като самият той вчера заяви, че няколко служби са го посъветвали да се премести в резиденция “Бояна”.

 

“Искам да припомня скандала с пребиваването на господин Симеон Дянков в резиденция “Бояна”. След като това не е търговско дружество и не може да извършва такава дейност, любопитно е колко плаща господин главният прокурор и семейството му като наем”, отбеляза пиар експертът Арман Бабикян.

 

“Важно е да се знае кой пребивава в това място. Защо той пребивава там, подобно на държавен глава. За нас отговорите останаха в тъмнина, а комичното е, че МС като собственик препраща отговорите към главна прокуратура, освен ако не са се слели в едно…”, допълни още Бабикян.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар